Dorie Dekor

Teljeskörű dekorációs szolgáltatásunk magába foglalja az asztal- és székdekorációkat, a főasztalháttér dekorációt, a mennyezet dekorációt, a kültéri és templomi szertartásdekorációt, illetve a teljes virágdekorációt is.

Velünk időt tudtok spórolni a szervezés során, hiszen külön virágüzletbe sem kell mennetek, így minden egy kézben van, ami tökéletes összhangot biztosít a dekoráció minden terén.

Az elmúlt évek alatt az esküvőket is elérte a környezettudatosság. Egyre nagyobb trend az ún. Zöld esküvő.

Megannyi cikket lehet találni mitől lehet zöld egy esküvő, aki ebben gondolkozik. Mi is igyekszünk kicsit “zöldnek” lenni, de mégis hogy lehet egy dekoros vállalkozás kicsit környezettudatos?

Mi így próbálkozunk:
-Amiket tudunk, próbáljuk mi magunk elkészíteni, itthon található alapanyagokból, nem vásárolunk “feleslegesen”.
-Egy-egy dekorációs elemet, anyagot többször felhasználunk, más-más kombinációkban, nem dobjuk el őket egy alkalom után, így nem termelünk szemetet.

-Amit lehet, újrahasznosítunk. Így készültek a vintage vázák is, a másnál szemét borosüveg új életre kelt általunk.

-Amennyiben a dekoráció engedi, igyekszünk a nyomdai elemekhez- meghívó, ültetőkártya, menükártya- újra papírt használni.

Nem túl nagy dolgok, de tudjátok, sok kicsi sokra megy.
Így azok a Menyasszonyok is bátran keressenek, akiknek fontos a környezettudatos esküvő.

Ha szeretnéd magadnak dekorálni a Nagy napotokat, de nem tudod mihez kezdj a sok megvásárolt anyaggal, tudunk rá megoldást! Nálunk minden dekorációs elemünket, anyagainkat bérelni is tudod.

Szolgáltatásaink között megtalálható a virágboxok és csokrok készítése, ajtódíszek és sírdíszek készítése.